fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

0,001% – Experiența Realității, Marc Auburn

88,00 lei

0,001% aduce informații noi, relatări de o precizie neobișnuită, astfel încât fiecare dintre noi să poată trăi propria sa experiență a realității.

390 pagini

în curs de apariție

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Available on back-order

Loading

Description

Doar 0,001% dinte noi s-au eliberat de credințele impuse prin educație, mass-media sau religii astfel încât să acceseze cunoașterea a ceea ce suntem în realitate și care este adevăratul nostru loc în univers. Sunteți sau veți fi una dintre acele persoane?

Manager de top și director, Marc Auburn s-a format la institutul Monroe și IAC, specializate în călătorii astrale. Experimentaror pragmatic, caută răspunsuri încă din copilărie. Are darul ieșirilor din corp și al clarviziunii și își amintește multe dintre viețile sale anterioare. Foarte curând vede că planeta are Vizitatori și apoi înțelege că este administrată de cei pe care îi numește Gestionarii planetei. Apoi întâlnește numeroase alte persoane răspândite pe planetă pentru care Revelația a avut deja loc.

0,001% aduce informații noi, relatări de o precizie neobișnuită, astfel încât fiecare dintre noi să poată trăi propria sa experiență a realității.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).