fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Akhenaton Faraonul Soare – Memorii egiptene, Daniel Meurois

88,00 lei

Descoperă Egiptul autentic, viața Faraonului Akhenaton care a visat o lume liberă și conștientă.

416 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Loading

Description

Cine dintre noi nu este fascinat sau intrigat de acest Faraon eretic și beat de Soare, care a fost Akhenaton? Nu este nicio îndoială că această carte, ce îl are ca figură centrală, se detașează de toate cele care i-au fost consacrate până în prezent.

Într-adevăr, scrierea ei nu este fructul unei cercetări bazate pe date arheologice, ci rezultă dintr-o serie de viziuni în ceea ce unii numesc Cartea Timpurilor. Din perspectiva asta este în același timp unică și surprinzătoare.

Autorul – al cărui bestseller îl cunoaștem deja Cartea secretă a lui Jeshua – s-a lăsat ghidat, de-a lungul unei existențe anterioare pentru a redescoperi viața personajului Nagar-Teth, terapeut și instructor apropiat al Faraonului Akhenaton.

Prin ochii săi pătrundem astfel într-o veritabilă și captivantă frescă istorică în care se întâlnesc destine ieșite din comun, punând în scenă ființe pasionale în căutarea lor frenetică a Divinului.

Deși ne transportă în nisipurile Egiptului de acum vreo 3500 de ani „Akhenaton Faraonul Soare” nu este totuși o carte despre trecut. Este o operă intensă și magică ce plonjează adânc în miezul marilor preocupări umane, cele care nu ne părăsesc niciodată, în căutarea identității noastre, a fericirii, a iubirii, de asemenea a infinitei Lumini după care suntem atât de des nostalgici.

Carte revelatoare, carte de foc, carte de actualitate, această mărturie veridică dar care se poate citi cu ușurința unui roman, va ști să îi inspire pe cei care vor să-și lumineze prezentul și să devină adevărați artizani ai lui.

Iată, fără nicio îndoială, una din cărțile majore ale lui Daniel Meurois…

5 motive #decesăcitești Akhenaton Faraonul Soare

1. Respiri atmosfera Egiptului de acum 3500 de ani la Theba și Akhetaton, orașul dispărut.

2. Descoperi gândirea lui Akhenaton, Preotul-faraon care a vrut ca oamenii să fie încarnați de divin și a făcut o încercare unică în istorie de a construi un oraș inspirat de Iubire, de Soare.

3. Cartea e scrisă prin accesul direct la Înregistrările Akashice de un autor cu experiență în domeniu, a scris deja 40 de cărți astfel, fiind un bestseller în lumea francofonă.

4. Cartea ne amintește posibilitatea de conectare directă, fără intermediar cu esența divină.

5. O carte intensă și magică pe care nu o putem lăsa din mâini până la sfârșit…


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

Recenzii

„Pentru mine faraonul Akhenaton a fost o imagine marcantă a tinereții fragede. Pur și simplu m-a fascinat. Greu de explicat de ce. Desigur, reforma pe care a făcut-o și raportarea la charisma Soarelui sunt niște motive, dar e ceva mai mult ce nu poate fi explicat.
Ce e minunat în acest prezent ilustru e că din ce în ce mai multe cărți apar pentru a ne face conștienți de relația sacră cu Soarele pe care e vital să o restabilim cu toată ființa. Citatul de mai jos este sugestiv pentru această carte ambasador al Soarelui: <<Exista un principiu pe care Amenhotep dorea mai presus de toate să îl vadă evidențiat, acela al Soarelui. Un Soare prezent pe două planuri, acela al cerului exterior și acela al cerurilor interioare, adică cel care strălucește deasupra lumii terestre și cel care respiră în inima oamenilor. În mod ciudat, acela coincidea cu o întreagă lume de viziuni și de vise ce mă invada, în valuri repetate, de la inițierea mea în mormânt. De fapt, mi-a spus în sfârșit Șambelanul în timp ce plecam, era să uit… Știm acum unde ne aflăm, vreau să zic că a decis numele orașului. Va fi… Akhetaton, Locuința Strălucitorului!>>”
– Petrea Ciortan

„Ce mi-a plăcut cel mai mult este Nagar, felul în care povestea stările, emoțiile, felul în care trecea de la neacceptare, la acceptare și abandonare cumva tot dialogul interior pe care îl avea, el cu el și transformarea acelui întuneric încet încet. Felul cum se decoperea, cu toate că el preda de fapt, teoretic știa, dar cum viața venea pas cu pas și-l surprindea cumva, chiar cum spune că viața ne prinde din urmă și cum a și acceptat și depășit limitările ce i-au fost impuse de religie. Mi-a plăcut foarte mult cum a descris frica față de femei și cum a ajuns să înțeleagă femininul. De fapt acest traseu de la a vedea o problemă, la dificultatea cu care am putea-o accepta la început, chiar negarea, apoi acceptarea faptului că e. Asumarea responsabilității de fapt.” – Magda

„Cartea asta ne-a conectat la sursă… direct, brusc, fără ocolișuri… iar conectarea la lumină nu e așa simplă… ca și celelalte cărți publicate, Akhenaton deschide ușa spre o altă dimensiune… depinde de noi dacă îndrăznim să rămânem, să cercetăm, să contemplăm… și implicit dacă alegem să călăuzim și pe alții în dimensiunea asta… pentru că îmi pare un veritabil curaj să ne păstrăm structurile conectate la o asemenea dimensiune… și, în aceeași măsură, conectarea înseamnă responsabilitate… sunt doar câteva gânduri despre ceea ce a însemnat și continuă să însemne reacordarea la structurile luminii relevate de Akhenaton… mă înclin Rada Pantea, mă înclin Solisis…” – Oana

„Akhenaton Faraonul Soare este încă o carte vie, care transmite mult adevăr și multă forță. Scrisă sub forma unui roman, ușor am descoperit învățătura și iubirea lui Akhenaton pentru Aton, pentru divin și determinarea care l-a făcut să fie unul din precursorii lui Isus Christul, un alt ambasador al planului divin în dialog cu oamenii. Mi-a mai adus încă o bucată de înțelegere în ceea ce privește restabilirea legăturii cu divinul din noi.” – Sandra

„În paginile cărții Akhenaton, Faraonul Soare am regăsit amintirea puternică a conexiunii directe, am simțit susținere pentru a rămâne în comunicare și în legătură cu divinul. Dincolo de parfumul Egiptului din vremuri apuse, au venit la mine lecții despre puterea personală, despre iubire și despre stăruință. Pot doar să multumesc și să privesc mai departe în profunzimi.” – Codruța

„Un minunat exemplu de omenie și dorința de Bine orientată către toți oamenii.. Un exemplu cu care toți ne putem ajuta mai ales în momentele actuale să înțelegem și să ne înțelegem mult mai bine, întru evoluție interioară.” – Irina

Additional information

Weight 0,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Akhenaton Faraonul Soare – Memorii egiptene, Daniel Meurois”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).