Pentru comenzi care depășesc 380 RON primiți CADOU, la alegere, un alt produs Solisis.

Francisc al Păsărilor – Clara și soarele – Secretul din Assisi, Daniel Meurois

58,50 lei

Beneficiați de o reducere de 10% pentru orice precomandă achitată până la apariție, în luna noiembrie 2021.

Această carte nu este încă o poveste printre multele consacrate lui Francisc din Assisi. Este cu totul altceva. Este o scufundare în sufletul său și în inima misterului care l-a hrănit. Toți credem, mai mult sau mai puțin, că ne este cunoscută traiectoria orbitoare a acestui om care, după o mie două sute de ani, a vrut să regăsească simplitatea și blândețea lui Christos.

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Această carte nu este încă o poveste printre multele consacrate lui Francisc din Assisi. Este cu totul altceva. Este o scufundare în sufletul său și în inima misterului care l-a hrănit.

Toți credem, mai mult sau mai puțin, că ne este cunoscută traiectoria orbitoare a acestui om care, după o mie două sute de ani, a vrut să regăsească simplitatea și blândețea lui Christos. Credem că știm… dar ignorăm totuși esențialul: secretul pe care l-a purtat în el și care, dacă ar fi fost dezvăluit, ar fi putut să schimbe fața Occidentului.

Daniel Meurois ne invită să descoperim acest secret și să plonjăm împreună cu el in Memoria timpului. Prin ochii lui Francisc și ai Clarei din Assisi, sora sa de suflet, ne poartă din Italia medievală către Egipt și cavalerii Templieri, acolo unde islamul și creștinismul vorbesc despre aceeași grădină interioară, cea a compasiunii și dragostei pentru tot ceea ce este.

Grație abordării sale diferite, îndrăznețe și emoționante, a veritabilului itinerariu al lui “Poveretto”, Daniel Meurois ne readuce încă o dată la sursa originară a gândirii christice, la esența sa revoluționară, la faptele istorice și la misterele sale care au fost ascunse cu grijă.

Dar, dincolo de toate acestea, învățătura oferită de Francisc al Păsărilor ne va atinge pe toți prin moderintatea mesajului său, acela al căutării unei necesare și posibile uniuni între Spirit și Trup. Răspunzând nevoii noastre de adevăr, ea restituie cu justețe, libertate și tandrețe ceea ce a fost relația incontestabilului cuplu solar format de Francisc și Clara din Assisi.

O mărturie care abordează întrebările noastre de astăzi, o carte care îndrăznește să spună, o privire care străpunge viața… reamintindu-ne totodată frumusețea ei.

Daniel Meurois, autor a 40 de cărți, dintre care numeroase bestseller-uri, este scriitorul francofon cel mai citit din 1980 încoace în domeniul căutării spirituale în afara dogmei. Cele 160 de traduceri repartizate în 17 limbi îl înscriu ca pionier al Noii Conștiințe, un martor care explorează cu curaj universul spiritului.

Daniel Meurois trăiește aproape de Quebec, unde continuă fără oprire munca sa de deschidere a inimilor prin opera sa literară unică, seminarii și conferințe.


Pentru orice comandă care depășește 380 ron, primiți un produs cadou la alegere.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

Recenzii

Informații suplimentare

Greutate 0.5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Francisc al Păsărilor – Clara și soarele – Secretul din Assisi, Daniel Meurois”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte (max 2 mailuri lunar).