fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Apocalipsele lui Ioan …Intre Efes si Patmos… acum doua mii de ani, Daniel Meurois

88,00 lei

Viața apostolului Ioan după plecarea lui Isus și revelația „descoperirilor” de la Patmos.

304 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Previzualizare:

Loading

Description

În continuarea Cărții secrete a lui Jeshua, această lucrare a lui Daniel Meurois ne invită de această dată să pășim alături de discipolul Ioan de-a lungul vieții sale între Efes și Patmos, în anii care au urmat Crucificării. Un parcurs surprinzător și emoționant despre care scrierile oficiale ne spun puține lucruri, dar care este clarificat aici în mod remarcabil datorită capacității autorului de a explora Memoria akashică.

De aici rezultă această relatare profund inițiatică ce ne face să mergem din Revelație în Revelație, sau altfel spus din Apocalipsă în Apocalipsă, spre descoperirea celor mai tainice Învățături pe care Christul le-a încredințat „discipolului mult iubit” care a fost Ioan.

Făcându-ne să călătorim de la Originile Divinității la Crearea universurilor trecând prin enigma celor numiți „Archontes”, rar s-a întâmplat ca o mărturie a lui Daniel Meurois să fie mai purtătoare de Trezire, mai interpelantă și mai actuală decât cea de față.

Aceasta afirmă că am fi de fapt prizonierii unei bariere spațio-temporale iar Suflul christic universal – care străbate Vremurile și Tradițiile – ar fi cheia eliberatoare care trebuie activată fără întârziere.

Încărcat de memoria lui Ioan, impregnată și ea la rândul său de memoria Mariei, iată așadar un discurs bogat în perle transformatoare. Nestemate a căror Undă de Libertate dă la o parte gratiile în spatele cărora invențiile iluzorii ale omului au încercat mereu să restrângă Divinul.

Cititorii acestei cărți ieșite din comun vor înțelege că a sosit timpul ca paginile sale să fie publicate fără întârziere.

Prefața editorului

Câteva cuvinte indispensabile

Capitolul 0: Numele meu este Ioan

Capitolul I: Întoarcerea mea la Efes

Capitolul II: Smyrna

Capitolul III: Călătoria la Pergam

Capitolul IV: „La Începutul a Toate…”

Capitolul V: Sarea din Laodiceea

Capitolul VI: De la Thalia la Gaios

Capitolul VII: Adevărurile lui Saul

Capitolul VIII: Capcanele Arhonţilor

Capitolul IX: De la Recunoştinţă la Consolare

Capitolul X: Yohan

Capitolul XI: Despre inimă şi pâine

Capitolul XII: Cenuşa din Filadelfia

Capitolul XIII: „Dacă ai nevoie de o lampă…”

Capitolul XIV: La Patmos, într-o noapte senină

Capitolul XV: În spatele laurilor, o grotă

Capitolul XVI: Cele două priviri din Patmos

Capitolul XVII: Spre Casa Mamei

Autor a peste 40 de cărți dintre care multe sunt bestseller, Daniel Meurois nu mai are nevoie, practic, de prezentare. Pentru cei care încep să descopere munca sa, să spunem că este, cu siguranță, scriitorul francofon cel mai citit și apreciat, începând din anul 1980, în domeniul căutării spirituale dincolo de dogme. Cele 180 de traduceri ale operelor sale răspândite în lume prin intermediul a numeroase limbi, fac cu siguranță din acest autor unul din pionierii Noii Conștiințe, un martor care explorează cu îndrăzneală universul spiritului, rămânând în același timp în contact cu realitățile lumii noastre. Daniel Meurois trăiește în prezent în apropierea orașului Québec, unde își continuă, fără odihnă, munca de deschidere a inimilor prin opera literară cizelată și unică, seminariile și conferințele sale.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).