fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Calatorie la Shamballa – un pelerinaj catre sine…, Daniel Meurois, Anne Givaudan

88,00 lei

Citită de milioane de persoane, o mărturie vie și un apel urgent la eliberarea Omului în om.

250 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Previzualizare:

Loading

Description

Mesajul Maeștrilor realizați către umanitate

De mii de ani, Tradițiile din Orient și Occident vorbesc despre un tărâm al ființelor realizate, situat undeva în Himalaya sau în deșertul Gobi.
Pâna acum s-a scris putin despre acest loc de unde se spune că au luat naștere toate marile mișcări spirituale și toate transformările de pe planetă.


Grație practicării proiecției conștiintei – sau călătoriei astrale – A. si D. Meurois-Givaudan au fost chemați să pătrundă în acest “Castel al Graal-ului” al umanității, pe care unii îl numesc Shamballa, Shangri-la, sau Împărăția Părintelui loan. Ceea ce au adus cu ei din această experiență constituie materialul acestei cărți excepționale, care invită cititorul la o surprinzătoare călătorie interioară.
Prin date foarte concrete care abordează în special revenirea lui Christos sau a Maitreya, a pământului gol pe dinăuntru și a civilizațiilor galactice, fiecare va putea extrage din ea elementele unei adevărate treziri a conștiinței, pentru o altă dimensiune a Ființei angajate în cucerirea unei logici solare.
Citită de milioane de persoane, scrisă în zorii unei ere a mutațiilor, această carte, prin actualitatea sa, constituie în același timp o mărturie vie și un apel urgent la eliberarea Omului în om.

Cuvânt către cititor

O zi la Hemis.

CAPITOLUL I · Shamballa

CAPITOLUL I · Gor-Al

CAPITOLUL III · Fratele D.K.

CAPITOLUL IV · Insula Albă

CAPITOLUL V · Spre pământul gol pe dinăuntru

CAPITOLUL VI · Ambasadele Luminii

CAPITOLUL VII · Fuziunea cu Fraternitatea Galactică

CAPITOLUL VIII · Imagini din viaţa de pe Venus

CAPITOLUL IX · Focul Feminin

CAPITOLUL X · Pământul ce va veni

CAPITOLUL XI · Grădina Soarelui

CAPITOLUL XII · În prezent este aşa.

Autor a peste 40 de cărți dintre care multe sunt bestseller, Daniel Meurois nu mai are nevoie, practic, de prezentare. Pentru cei care încep să descopere munca sa, să spunem că este, cu siguranță, scriitorul francofon cel mai citit și apreciat, începând din anul 1980, în domeniul căutării spirituale dincolo de dogme. Cele 180 de traduceri ale operelor sale răspândite în lume prin intermediul a numeroase limbi, fac cu siguranță din acest autor unul din pionierii Noii Conștiințe, un martor care explorează cu îndrăzneală universul spiritului, rămânând în același timp în contact cu realitățile lumii noastre. Daniel Meurois trăiește în prezent în apropierea orașului Québec, unde își continuă, fără odihnă, munca de deschidere a inimilor prin opera literară cizelată și unică, seminariile și conferințele sale.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).