fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

CD de Meditații „Atomi de Diamant”

67,00 lei

ATOMI DE DIAMANT, de RADA PANTEA Aceste minunate perle de relaxare și conectare interioară vă vor însoți oriunde ați fi și vă vor ajuta să vă ridicați vibrația, adică să simțiți imediat o ameliorare a stării voastre: calm, claritate, seninătate și pace interioară.

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9:00-18:00) sau pe office@solisis.org

Loading

Description

ATOMI DE DIAMANT, de RADA PANTEA

Aceste minunate perle de relaxare și conectare interioară vă vor însoți oriunde ați fi și vă vor ajuta să vă ridicați vibrația, adică să simțiți imediat o ameliorare a stării voastre: calm, claritate, seninătate și pace interioară.

1. Cascada violet………….……..……18’00

2. Copacul vieții……………….…….…12’19

3. Atomi de diamant ……………..……18’43

4. Trandafirul inimii……………………..12’27

5. Fântâna ta………….……..….….…..13’27


Peste comenzi de 190 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

Recenzii

Acest CD de meditații este un cadou pentru sine. Fiecare meditație mă poartă într-o anumită vibrație, într-o anumită stare, îmi simt corpul mai ușor, mintea mai liniștită și tăcută, și parcă îmi croiesc mult mai ușor drumul către poarta sufletului și spiritului. L-am ascultat atât în stare de meditație, cât și mergând ascultând pur și simplu. De fiecare dată, m-a făcut să experimentez același efect: o liniștire imediată. Este pentru toți cei care caută oaza interioară, calm, liniște și de ce nu, un moment de relaxare. O bucurie pentru urechea interioară!” – Andreea

Additional information

Tip Produs

Produs Digital, Produs Fizic

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).