fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Cronicile Invizibilului – Intalnire cu Lumea de Apoi si Manifestarile sale, Marie Johanne Croteau-Meurois

78,00 lei

O carte ghid în labirintul pe care sufletele trebuie să-l străbată uneori pentru a se detaşa de Pământ înainte de a ajunge la propria lor Lumină.

260 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Previzualizare:

Loading

Description

După succesul deosebit adus de primul volum al Cronicilor Invizibilului, Marie Johanne Croteau-Meurois ne oferă încă o relatare a uimitoarelor ei contacte cu universurile Invizibilului, ale Vieţii de Dincolo.

Aprofundând pentru noi reflecţiile sale asupra misterelor sufletului, ea ne invită la alte întâlniri tulburătoare. Urmând-o, învăţăm astfel să descifrăm motivul numeroaselor niveluri de conştiinţă la care accedem după plecarea noastră din această lume. Infernul, Purgatoriul şi Paradisul sunt oare mituri?

Această nouă carte, la fel de pasionantă ca şi cea de dinaintea ei, ne va servi aşadar drept ghid în labirintul pe care sufletele celor morţi trebuie să îl străbată uneori pentru a se detaşa de Pământ înainte de a ajunge la propria lor Lumină.

Cititorul va aprecia totodată şi faptul că relatările din cuprinsul acestei cărţi sunt îmbogăţite de comentarii care îi vor permite să le aprofundeze înţelegerea şi amploarea.

Dezvăluind astfel cu autenticitate şi simplitate experienţele sale cotidiene în calitate de călăuză de suflete, Marie Johanne Croteau-Meurois ne învaţă cu iubire să pătrundem mai bine sensul propriei noastre vieţi şi să îi împăcăm sfârşitul într-un elan de speranţă.

De altfel, cartea conţine şi o mărturie a Doctorului Eric Dudoit, psiholog şi teolog, care gestionează Serviciul de însoţire a persoanelor la sfârşitul vieţii în cadrul spitalului La Timone din Marsilia.

La final, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri, cartea răspunde numeroaselor dileme legate de ritualuri, dorinţele celor morţi, incinerare, experienţele de moarte iminentă, viaţa de apoi a animalelor, etc.

Prefaţă

Cuvânt înainte

Capitolul I · Un tur de orizont

Capitolul II · Misterele „Purgatoriului”

Cum se percepe un suflet în universul „intermediar”reprezentat de Purgatoriu? Cu ce se aseamănă?

Când ieşim din Purgatoriu?

Se reformează acolo familii sau cupluri? Toate sufletele au percepţia faptului că, la un moment dat, vor fi nevoite să ia din nou un corp pe Pământ?

Cu alte cuvinte, este reîncarnarea un adevăr, ceva evident pentru toată lumea într-un asemenea spaţiu de viaţă?

Toate acestea înseamnă că ne putem reîncarna fără să fi vizitat sfera vibratorie superioară corespunzătoare propriei noastre concepţii despre „Paradis”?

Putem păstra ranchiună acolo?

Capitolul III · Cheile Paradisului

Accesarea unui spaţiu precum Devachan scuteşte de obligaţia reîncarnării? Ce să credem despre Paradisul care populează imaginarul creştin?

Capitolul IV · Lăcaşurile Umbrei

Sinuciderea

Renumitul „păcat de moarte”…

Cum rămâne cu ateii?

Capitolul V · Luigi, frumosul italian

Capitolul VI · Secretul Lilei

Capitolul VII · În direct cu Lumea de Dincolo

Sună telefonul

Un zbârnâit aparte

Luminiţele inimii…

Un felinar sub zăpadă

Capitolul VIII · Jeanne şi şocul

O transmisie de neuitat

Capitolul IX · Yves şi negarea lui

Capitolul X · Pe coridoarele unui spital

Capitolul XI · De la o singurătate la alta

Mesajul lui Tony

Micuţa Catherine

Capitolul XII · Doamna în alb de la etajul patru

Capitolul XIII · În partea Întunericului…

Acel ceva cu ochii roşii

Capitolul XIV · Strămoşul amerindian

Capitolul XV · Pasionatul

Capitolul XVI · O călătorie atât de măreaţă…

Câteva întrebări şi răspunsuri

Ce se poate spune despre incinerare?

Cum rămâne cu ritualurile funerare?

Câteva cuvinte menite să inspire

Putem să ne pregătim pentru plecarea noastră?

Putem scăpa de bagajul karmic înainte de a părăsi

această lume?

Cei care pleacă având boala Alzheimer

Animalele şi Trecerea

Mărturia lui Éric Dudoit

Catherine, ultimul dans…

Sedarea profundă

Născută în Quebec și după ce a studiat mai întâi Literele și Farmacia, Marie Johanne Croteau a lucrat în jur de doisprezece ani într-un Spital universitar. Hipersensibilă dintotdeauna, în mod natural s-a deschis către celelalte dimensiuni ale vieții. Realitățile subtile ale corpului omenesc, lumile sufletului, și, în general, sănătatea ființei, armonia sa, au ocupat astfel, un loc din ce în ce mai important în parcursul ei. Astăzi, Marie Johanne Croteau, soția lui Daniel Meurois, se consacră în principal la împărtășirea bogățiilor pe care deschiderea inimii și sensibilitatea ei i-au permis să le descopere. Este de asemenea directoarea Producțiilor Intus Solaris și predă terapiile energetice a căror prezență a redescoperit-o în memoria ei profundă.Este și autoarea cărților Darul Suflului, Portalul Elfilor și coautoarea împreună cu Daniel Meurois a cărților Marea Carte a terapiilor Eseniene și Egiptene și Meditații și practici de Înțelepciune.

Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).