fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Cronicile Invizibilului – 12 relatări din Lumea Cealaltă, Marie Johanne Croteau-Meurois

78,00 lei

Un ghid de trecere în Lumea de dincolo povestește din experiența ei directă. O carte esențială pentru a cunoaște Lumea de dincolo și a ne pregăti…

260 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Loading

Description

Au fost scrise deja multe lucruri despre moarte și lumile din Viața de Apoi. Sunt ȋnsă puține cărți consacrate trăirilor sufletelor ce părăsesc lumea noastră ȋn condiții dificile, bruște, uneori dramatice… Un accident, o boală devastatoare, refuzul speranței de a crede ȋn existența unei alte realități, sau o crimă…

Ce se ȋntâmplă cu ele? Prin ce trec și ce putem face pentru a le ajuta? Cu Cronicile invizibilului, Marie Johanne Croteau-Meurois umple acest gol.

Cu ajutorul a douăsprezece relatări autentice, ne ȋmpărtășește surprinzătoarea ei experiență alături de suflete care au părăsit aceastǎ viață ȋn circumstanțe dureroase și chiar dramatice.

Rezultă o carte-mărturie bulversantă, bogată ȋn informații, ȋn cunoștințe și de asemenea purtătoare de o mare compasiune…

O sursă de inspirație, de alinare și de speranță pentru a ȋnțelege mai bine sensul vieții și al manifestărilor ei.

Această carte vă propune de asemenea câteva reflecții asupra felului lor de a aborda moartea: Dr. Jean-Jacques Charbonnier, autor și conferențiar, Dr. Eric Dudoit, autor și conferențiar, Marc Vallée, editor și autor, Dr. Marc Medvesek, Dr Guy Londechamp, Annabelle de Villedieu, medium și șaman, Johanne Razanamahay, autoare și șaman, Alain Williamson și Marie-Chantal Martineau, editori și autori, Sophie Andrieu, Președinta a ,,Women in Action” și channel, Daniela Muggia, editoare și formatoare pentru însoțirea de sfârșit de viață, Annie Lautner, pictoriță și autoare, Martine Pascalet, asistentă editorială, Hélène Giroux, autoare și însoțitoare de sfârșit de viață, Chantal Dejean, terapeută și conferențiară, Laurence Guillaumie și Olivier Boirai, profesori și cercetători la Universitatea Laval din Québec.

Născută în Quebec și după ce a studiat mai întâi Literele și Farmacia, Marie Johanne Croteau a lucrat în jur de doisprezece ani într-un Spital universitar. Hipersensibilă dintotdeauna, în mod natural s-a deschis către celelalte dimensiuni ale vieții. Realitățile subtile ale corpului omenesc, lumile sufletului, și, în general, sănătatea ființei, armonia sa, au ocupat astfel, un loc din ce în ce mai important în parcursul ei. Astăzi, Marie Johanne Croteau, soția lui Daniel Meurois, se consacră în principal la împărtășirea bogățiilor pe care deschiderea inimii și sensibilitatea ei i-au permis să le descopere. Este de asemenea directoarea Producțiilor Intus Solaris și predă terapiile energetice a căror prezență a redescoperit-o în memoria ei profundă.Este și autoarea cărților Darul Suflului, Portalul Elfilor și coautoarea împreună cu Daniel Meurois a cărților Marea Carte a terapiilor Eseniene și Egiptene și Meditații și practici de Înțelepciune.

Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).