fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Din memoria unui Esenian – Cealaltă față a lui Isus, Daniel Meurois și Anne Givaudan

98,00 lei

Iată o operă majoră, o operă despre care numeroși cititori din întreaga lume au spus că le-a schimbat cursul vieții..

440 pagini. În curs de apariție in 2024

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9:00-18:00) sau pe office@solisis.org

Previzualizare:

Available on back-order

Loading

Description

Iată o operă majoră, o operă despre care numeroși cititori din întreaga lume au spus că le-a schimbat cursul vieții. O carte care, pentru mulți, a stat la baza unei reconcilieri cu Cel care a marcat omenirea noastră pentru totdeauna.

De când cu descoperirea Manuscriselor de la Marea Moartă, multă lume se întreabă… Cine a fost Isus? Și cine erau acei esenieni de care pare el atât de apropiat în ziua de astăzi?

Această carte încearcă să răspundă la aceste întrebări prin intermediul unor mărturii trăite. Daniel Meurois și Anne Givaudan ne oferă rodul tulburător al experiențelor lor în Registrele Akashice, după doi ani de călătorii astrale.

Invitându-ne să răsfoim împreună cu ei Memoria Universului, autorii pun într-o nouă lumină evenimente uimitoare care au fost păstrate ascunse cu grijă vreme de două milenii.

Prin calitatea scrisului și prin forța gândirii, mărturia lor ne face și pe noi să retrăim, nu fără emoție, viața de zi cu zi a unei Comunități eseniene din perioada evanghelică.

Din memoria unui esenian a devenit rapid un bestseller în numeroasele țări în care a fost tradusă, fiind o carte care surprinde și fascinează totodată. Deși răstoarnă multe idei preconcepute, ea are meritul de a atinge profund cititorul, fără a impune nimic, determinându-l să reflecteze asupra importanței contribuției eseniene la pregătirea Misiunii Christice și la înțelegerea acesteia în schema Evoluției.

La 32 ani după această carte, Daniel Meurois scrie capodopera sa Cartea secretă a lui Jeshua în 2 volume de 1000 de pagini, apoi Apocalipsele lui Ioan. Între timp a scris printre altele și Testamentul celor 3 Marii, Metoda Învățătorului, toate în conexiune cu misiunea christică a lui Isus și a discipolilor săi.

Autor a peste 40 de cărți dintre care multe sunt bestseller, Daniel Meurois nu mai are nevoie, practic, de prezentare. Pentru cei care încep să descopere munca sa, să spunem că este, cu siguranță, scriitorul francofon cel mai citit și apreciat, începând din anul 1980, în domeniul căutării spirituale dincolo de dogme. Cele 180 de traduceri ale operelor sale răspândite în lume prin intermediul a numeroase limbi, fac cu siguranță din acest autor unul din pionierii Noii Conștiințe, un martor care explorează cu îndrăzneală universul spiritului, rămânând în același timp în contact cu realitățile lumii noastre. Daniel Meurois trăiește în prezent în apropierea orașului Québec, unde își continuă, fără odihnă, munca de deschidere a inimilor prin opera literară cizelată și unică, seminariile și conferințele sale.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).