fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Labirintul Karmei – Să descifrăm și să ne înțelegem contractul sufletului, Daniel Meurois

75,00 lei

O carte accesibilă tuturor, dar profundă, pentru a descifra mai bine sensul vieții noastre, a ne deplasa și evolua într-o lume în care reperele devin din ce în ce mai rare.

190 pagini

Disponibil pentru precomandă. În curs de apariție în 2023.

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Available on back-order

Loading

Description

Cine nu a auzit în zilele noastre de karma, acest bagaj pe care l-am transporta în interiorul nostru, de la o viață la alta, și care ar justifica Reîncarnarea?

Principiul, funcționarea sa și faimoasa noțiune de « contract de suflet », care îl însoțește, rămân totuși neclare pentru mulți dintre noi.

De aceea, prin această carte, Daniel Meurois ne oferă rodul înțelegerii și al experienței sale într-un domeniu în care enigmele și întrebările abundă.

Presărată cu anecdote care fac citirea ei plăcută și instructivă, cartea Labirintul Karmei există și pentru a răspunde celor o mie și una de întrebări, temerilor și suferinței celor care se găsesc neputincioși în fața obstacolelor propriilor vieți… Obstacole sau chiar tragedii care par uneori nesfârșite, nedreptăți care au înfățișarea inexplicabilului, inacceptabilului, cea a bolii sau a capcanelor comportamentale.

 O carte accesibilă tuturor, dar profundă, pentru a descifra mai bine sensul vieții noastre, a ne deplasa și evolua într-o lume în care reperele devin din ce în ce mai rare. O abordare edificatoare și utilă…

Autor a peste 40 de cărți dintre care multe sunt bestseller, Daniel Meurois nu mai are nevoie, practic, de prezentare. Pentru cei care încep să descopere munca sa, să spunem că este, cu siguranță, scriitorul francofon cel mai citit și apreciat, începând din anul 1980, în domeniul căutării spirituale dincolo de dogme. Cele 180 de traduceri ale operelor sale răspândite în lume prin intermediul a numeroase limbi, fac cu siguranță din acest autor unul din pionierii Noii Conștiințe, un martor care explorează cu îndrăzneală universul spiritului, rămânând în același timp în contact cu realitățile lumii noastre. Daniel Meurois trăiește în prezent în apropierea orașului Québec, unde își continuă, fără odihnă, munca de deschidere a inimilor prin opera literară cizelată și unică, seminariile și conferințele sale.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).