fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Medicina celor 3 S – Sexualitate, Senzualitate, Spiritualitate… Daniel Meurois

78,00 lei

O invitație să înțelegem Întregul care suntem: Spirit, Suflet și Corp.

180 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Loading

Description

O întâlnire între trup, suflet și spirit

Această carte pornește de la o constatare, asupra căreia ne oprim rar: Spiritul are nevoie de Materie pentru a se revela Sie însuși… Iar Materia pentru oamenii ce suntem, este înainte de toate corpul… în timp ce acest corp, că o vrem sau nu, este fructul sexului. Astfel, Sexualitatea și Spiritualitatea nu ar trebui să se opună sau sa se combată, spre deosebire de ce vedem adesea. Una are nevoie de cealaltă și reciproc, de-a lungul unei scări ce ar putea fi cea a celor 5 simțuri ale noastre, redescoperite în sacralitatea lor. Conceput ca un ghid de experimentare destinat a ne face să creștem, Medicina celor 3 S ne introduce, într-un mod simplu, în disciplina Tantrei, ale cărei Învățături universale ne vin din Noaptea Timpurilor. Fără tabuuri și ipocrizie, practica și înțelepciunea sa transcend toate elementele dualității care ne limitează conștiințele și ne îngreunează societățile. Prin această lucrare novatoare în formă și în fond, Daniel Meurois ne invită de acum la o nouă explorare, dirijată de Senzualitate nobilă, pentru a descoperi o lubire unificatoare și pacificatoare, mereu mai vastă.

Autor a peste 40 de cărți dintre care multe sunt bestseller, Daniel Meurois nu mai are nevoie, practic, de prezentare. Pentru cei care încep să descopere munca sa, să spunem că este, cu siguranță, scriitorul francofon cel mai citit și apreciat, începând din anul 1980, în domeniul căutării spirituale dincolo de dogme. Cele 180 de traduceri ale operelor sale răspândite în lume prin intermediul a numeroase limbi, fac cu siguranță din acest autor unul din pionierii Noii Conștiințe, un martor care explorează cu îndrăzneală universul spiritului, rămânând în același timp în contact cu realitățile lumii noastre. Daniel Meurois trăiește în prezent în apropierea orașului Québec, unde își continuă, fără odihnă, munca de deschidere a inimilor prin opera literară cizelată și unică, seminariile și conferințele sale.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).