fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

OMUL și CORPURILE sale, Annie Besant

65,00 lei

O carte indispensabilă tuturor celor care vor să se cunoască dincolo de corpul fizic.

150 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Loading

Description

Iată o carte esențială pentru oricine vrea să se cunoască și să înceapă să înțeleagă natura sa profundă, dincolo de corpul fizic. Este o explicație clară și succintă asupra faptului că noi nu suntem corpul fizic, ci acesta este unul dintre vehiculele noastre printre alte vehicule (mental, emoțional, eteric) și câtă vreme nu suntem conștienți de asta ele funcționează mașinal, reacționând doar la stimulii exteriori.


În acest caz ele sunt o haină fără stăpân în loc să fie haina locuită de Sinele Superior și astfel în armonie cu Întregul.
Un călător pe pământ, apă sau aer va folosi o mașină, o barcă sau un avion, iar aceste vehicule nu îi vor modifica identitatea sa. E la fel pentru EU, Sinele Superior sau Omul veritabil, care rămâne el însuși oricare ar fi corpul – fizic, emoțional, mental – în care se mișcă și acționează.

Aceste corpuri sunt instrumentele lui care îi servesc pentru a acționa în diferite dimensiuni, se uzează și se reînnoiesc conform naturii lor, adaptându-se diferitelor nevoi ale Omului și capacităților sale crescânde.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).