fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

OMUL VIZIBIL și INVIZIBIL, C.W. Leadbeater

75,00 lei

Cartea conține informații de bază despre ființa umană așa cum e percepută în plan energetic și este un ajutor pentru a înțelege Omul ca fiind o parte din manifestarea divină.

170 pagini

în curs de apariție

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Available on back-order

Loading

Description

Această carte pornește de la înțelegerea potrivit căreia clarvederea este o realitate. Autorul, clarvăzător în mai multe planuri subtile, descrie ce este văzut prin clarvedere.

El descrie în imagini și explicații dezvoltarea corpurilor subtile, conștiința, emoțiile și culorile lor așa cum se văd în planul astral și în aură, precum Divinitatea care conține totul.

Cartea conține informații de bază despre ființa umană așa cum e percepută în plan energetic și este un ajutor pentru a înțelege Omul ca fiind o parte din manifestarea divină.

Cu cât înțelegem mai mult schema glorioasă de evoluție, cu atât vom simți chemarea de a căuta mai departe și atinge potențialul uman infinit.

Charles Webster Leadbeater (1854–1934) a fost un clarvăzător extrem de dezvoltat care și-a perfecționat facultățile psihice sub ghidajul Învățătorului său Adept. A fost un membru important al Societății teosofice și și-a început investigațiile în clarvedere în 1893 în colaborare cu Annie Bessant, scriind peste 30 de cărți despre viața spirituală și natura psihică a omului. 


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).