fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Portalul Elfilor – Amintiri din altă lume… , Marie Johanne Croteau-Meurois

75,00 lei

Plină de informații inedite, relatarea ei ne permite să împărtășim destinul excepțional al unei Elfe care a ales să-și părăsească lumea pentru a se alătura lumii oamenilor.

200 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Loading

Description

Această carte este fără îndoială ieșită din comun. Datorită consultării Analelor akashice și rupând voalul care separă lumile, Marie Johanne Croteau-Meurois ne face să pătrundem în miile de detalii din viața universului Elfilor și a raporturilor acestora cu Elementele Naturii.
Descoperirea curajului, căutarea frenetică a libertății, a sensului lubirii și a nevoii fiecăruia de expansiune a propriei sale conștiințe, această mărturie autentică ne invită, prin tandrețea și puritatea sufletului său, la o surprinzătoare călătorie multidimensională în zorii Epocii celtice.
Toți cei care sunt sensibili la Prezențele subtile locuind în Natură precum și la raporturile care se pot stabili între ele și lumea noastră, vor avea bucuria de a descoperi relatarea adevărată și inițiatică a Portalului Elfilor

Născută în Quebec și după ce a studiat mai întâi Literele și Farmacia, Marie Johanne Croteau a lucrat în jur de doisprezece ani într-un Spital universitar. Hipersensibilă dintotdeauna, în mod natural s-a deschis către celelalte dimensiuni ale vieții. Realitățile subtile ale corpului omenesc, lumile sufletului, și, în general, sănătatea ființei, armonia sa, au ocupat astfel, un loc din ce în ce mai important în parcursul ei. Astăzi, Marie Johanne Croteau, soția lui Daniel Meurois, se consacră în principal la împărtășirea bogățiilor pe care deschiderea inimii și sensibilitatea ei i-au permis să le descopere. Este de asemenea directoarea Producțiilor Intus Solaris și predă terapiile energetice a căror prezență a redescoperit-o în memoria ei profundă.

Este și autoarea cărților Darul Suflului, Cronicile invizibilului vol. 1 si 2 și coautoarea împreună cu Daniel Meurois a cărților Marea Carte a terapiilor Eseniene și Egiptene și Meditații și practici de Înțelepciune.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).