Pentru comenzi care depășesc 380 RON primiți CADOU, la alegere, un alt produs Solisis. 

Pentru orice comandă primiți 50% reducere la Prima sesiune înregistrată din PROCESUL și CADOU CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada cu muzică.

Prima sesiune din cele 25 ale Procesului (înregistrată)

95,00 lei

„Poți achiziționa prima ședință din cele 25 ale Procesului, înregistrată, pentru a descoperi despre ce este vorba. Vei putea începe Procesul timp de o săptămână practicând meditația în mișcare propusă și vei simți pe propria ta piele efectul conectării mai profunde cu tine însuți și eliberarea resimțită ca urmare a curățării pe care o vei face și a reorientării conștiente spre lumină.”

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Description

Poți achiziționa prima ședință din cele 25 ale Procesului, înregistrată, pentru a descoperi despre ce este vorba. 

Vei putea începe Procesul timp de o săptămână practicând meditația în mișcare propusă și vei simți pe propria ta piele efectul conectării mai profunde cu tine însuți și eliberarea resimțită ca urmare a curățării pe care o vei face și a reorientării conștiente spre lumină.

Sunteți ghidați să meditați, să vă curățați energetic (emoțional și mental) singuri, să simțiți energia, să măriți capacitatea de concentrare mentală și mai ales să gustați starea de Prezență dincolo de mental. 

Prezența nu se oprește la o dimensiune spirituală, se dezvoltă și se manifestă în acest plan fizic prin conștientizarea corpurilor (fizic, astral și mental).

Vom practica exerciții de respirație, bioenergetice, meditație, observarea blocajelor (mentale, emotionale, fizice) la nivelul fiecarei chakre deci nu sunt concepte mentale ci e o practică de contemplare/conștientizare a ființei voastre care conduce la Prezență.

Deci sunteți ghidați să vedeți CE E, strat cu strat, corp cu corp.

Additional information

Tip Produs

Produs Digital

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte (max 2 mailuri lunar).