fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Privire din Înalt, Întâlnire cu Fraternitatea Galactică, Daniel Meurois

85,00 lei

O extraordinară întâlnire cu Fraternitatea din Venus, o privire „extra-terestră” asupra pământului și asupra felului în care trăim aici.

270 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Loading

Description


O carte unică a lui Daniel Meurois, care de data asta nu mai relatează din călătoriile sale astrale ci se întâlnește la biroul său cu vizitatori invizibili cu care dialoghează.

Această carte își propune să ne poarte foarte departe… mult mai departe decât am crezut vreodată că am putea ajunge.

Ea relatează un eveniment ieșit din comun trăit zilnic de Daniel Meurois timp de un an. 

Îmbrăcând forma unui îndrăzneț jurnal de bord, paginile sale mărturisesc despre întâlnirea dintre autor și o Prezență invizibilă, mesagera a ceea ce a fost denumit în mod convențional „Fraternitatea Galactică”. Din conversația lor, relatată cu fidelitate, a rezultat această carte captivantă și bogată în informații.

Dând dovadă de înțelepciune, cunoaștere, bun simț și chiar umor, Prezența „nepământeană” se exprimă pe parcursul unui dialog incitant, pentru a lămuri o mulțime de noțiuni care stârnesc adesea confuzie în mințile noastre aflate în căutarea adevărului.

Vom descoperi abordări surprinzătoare ale unor concepte cu totul noi, concepte care ne propulsează la o înălțime cu adevărat diferită, acolo unde propria noastră viață poate căpăta subit o altă semnificație…

În acest fel, ni se deschide o veritabilă poartă inițiatică pentru a înțelege ce este viața pe anumite planete înrudite cu a noastră… Ne regăsim astfel în fața unei evidențe care constituie sursă de inspirație și sprijin în metamorfoza propriilor noastre conștiințe.

O întâlnire cu totul aparte pentru toate acelea și toți aceia care nu se tem să spargă granițele lor interioare…

Daniel Meurois, autor a 41 de cărți, dintre care numeroase bestseller-uri, este scriitorul francofon cel mai citit din 1980 încoace în domeniul căutării spirituale în afara dogmei. Cele 160 de traduceri repartizate în 17 limbi îl înscriu ca pionier al Noii Conștiințe, un martor care explorează cu curaj universul spiritului.

Daniel Meurois trăiește aproape de Quebec, unde continuă fără oprire munca sa de deschidere a inimilor prin opera sa literară unică, seminarii și conferințe.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).