fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Registrele Akashice – …portalul amintirilor eternității, Daniel Meurois

75,00 lei

Adevărată cheie pentru apropierea de Portalul Memoriilor Eternității, această carte a lui Daniel Meurois este, fără îndoială, un instrument de creștere, răspunzând celor mai neașteptate întrebări din partea celor care caută să se trezească..

180 pagini.

Disponibil pentru precomandă. În curs de apariție în 2023.

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Available on back-order

Loading

Description

Călătoria prin Timp este, fără îndoială, unul dintre cele mai vechi vise nutrite de omenire… Delir și căutare științifică nebunească? Cu siguranță, nu.

De mii de ani, au existat întotdeauna mistici și exploratori ai Invizibilului care au afirmat că au capacitatea de a-și deplasa conștiința prin meandrele Timpului.

Prin această lucrare care ne duce departe de cărările bătute, Daniel Meurois se alătură acestora, adăugând la mărturiile lor propria sa mărturie. Ne vorbește cu precizie, adevăr și simplitate despre experiența personală; ne face să pătrundem în inima acestei uimitoare metode de lucru din care au luat naștere, printre altele, Cartea Secretă a lui Jeshua, Akhenaton Faraonul Soare, sau Testamentul celor Trei Marii…

După mai bine de un sfert de secol de investigații prin Memoria Universului, suma informațiilor și a reflecțiilor pe care ni le oferă aici este cu totul rară și remarcabilă.

Presărată cu anecdote, cu fapte trăite și observații unice, călătoria interioară din REGISTRELE AKASHICE ne duce treptat către cel dintâi atom, la granițele Universului Spiritual, acolo unde Divinitatea se unește cu Materia, acolo unde totul se concepe, se formează, apoi se memorează…

Adevărată cheie pentru apropierea de Portalul Memoriilor Eternității, această carte a lui Daniel Meurois este, fără îndoială, un instrument de creștere, răspunzând celor mai neașteptate întrebări din partea celor care caută să se trezească.

Prin înțelegerea profundă și îndrăzneață a Spațiului-Timp, fiecare va afla atunci că în prezent, inima și spiritul uman, în multidimensionalitatea lor, sunt solicitate mai mult ca niciodată pentru desăvârșirea mai completă.

Autor a peste 40 de cărți dintre care multe sunt bestseller, Daniel Meurois nu mai are nevoie, practic, de prezentare. Pentru cei care încep să descopere munca sa, să spunem că este, cu siguranță, scriitorul francofon cel mai citit și apreciat, începând din anul 1980, în domeniul căutării spirituale dincolo de dogme. Cele 180 de traduceri ale operelor sale răspândite în lume prin intermediul a numeroase limbi, fac cu siguranță din acest autor unul din pionierii Noii Conștiințe, un martor care explorează cu îndrăzneală universul spiritului, rămânând în același timp în contact cu realitățile lumii noastre. Daniel Meurois trăiește în prezent în apropierea orașului Québec, unde își continuă, fără odihnă, munca de deschidere a inimilor prin opera literară cizelată și unică, seminariile și conferințele sale.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).