fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

TRATATUL CELOR 7 RAZE – psihologie ezoterica, Alice A. Bailey

135,00 lei

O carte care explică natura noastră psihologică pornind de la substanța sufletească din care suntem formați. 500 pagini; in curs de aparitie

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Previzualizare:

Available on back-order

Loading

Description

volum I, integral

‘Aici îmi aduc la îndeplinire intenția de a scrie o carte despre subiectul celor Șapte Raze. Acest subiect a fost întotdeauna de un real interes pentru studenți, dar se știe puțin despre raze.

Știm, din The Secret Doctrine (Doctrina secretă), că ele sunt Forțele făuritoare și suma a tot ce există în universul manifestat, dar efectul lor în regatul uman, precum și calitatea și natura lor esențială, rămân încă un mister. Va fi necesar să evit perspectiva cosmică, dacă o pot numi așa, pentru că intenționez ca informațiile să aibă o valoare practică pentru cursant și pentru cititorul inteligent.

Prin urmare, voi aborda subiectul în întregime din perspectiva familiei umane și voi trata subiectul în ceea ce privește valorile psihologice, punând bazele pentru noua psihologie care este foarte necesară și astfel abordând în principal ecuația umană. Ce am de spus va fi un comentariu la o extindere a cuvintelor din poemul The Secret Doctrine (Doctrina secretă), potrivit cărora „Toate Sufletele sunt una cu Suprasufletul”.

Voi adăuga, de asemenea, că atitudinea voastră față de învățătura transmisă ar trebui să fie cea a unui student care caută un adevăr care poate fi verificat și informații care pot fi aplicate în viața cotidiană și testate în creuzetul experienței trăite.’


Alice Ann Bailey (1880 – 1949) a scris peste 24 de cărți despre subiecte teozofice și a fost printre primii autori care au folosit termenul de New Age.

Ea descrie majoritatea scrierilor sale ca fiind dictate telepatic de Maestrul înțelepciunii, numit inițial Tibetanul sau 11 D.K.11, indentificat mai târziu ca Djwal Khul.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).