fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Trezirea în Inima Prezenței, Pierre Leré Guillemet

88,00 lei

O învățătură simplă, directă, extrem de bogată, de la Pierre care a trăit Trezirea, Realizarea Sinelui.

420 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Loading

Description

Ești Plenitudinea, Pacea, Bucuria, Unitatea!


Aceasta este Natura ta veritabilă. Acest adevăr este afirmat de către înțelepți de mii de ani, indiferent de cultură sau epocă. lar acest adevăr este mereu aici, disponibil. Cu toate acestea, mulți sunt oamenii care resimt un profund sentiment de limitare, de nemulțumire, de incompletudine, ca și când a gusta Pacea stabilă, Bucuria permanentă și lubirea absolută ar fi ceva imposibil. Această carte este o invitație de a călători spre descoperirea de Sine, care să ne ajute să deznodăm credințele iluzorii și să Realizăm că tot ceea ce vrem cu adevărat se află deja aici, ACUM!
Căutarea fericirii are un sfârșit, iar această decizie se află în însăși Sursa a ceea ce Suntem. Ceea ce Suntem este Tot Ceea ce Este. De îndată ce este Realizat acest lucru, nu mai există căutare, nu mai există dorință.
Ci doar această re-Cunoaștere a CEEA ce am fost mereu, înainte de credința de a fi o persoana separată, înainte de întreaga ei istorie. Asta numim în mod obișnuit Trezire, lluminare sau Realizarea Sinelui.
Acest Sine care Ești este pura Conștiință. Ești Viața în întregime, fără limită, fără centru, peste tot, în tot. Atunci totul se savurează, se minunează, se împărtășește… din același AICI, în lnima Prezenței.

La vârsta de 19 ani, Pierre Lere Guillemet trăiește o experiență spirituală decisivă, care îl împinge să caute Trezirea neîncetat. Urmează o introspecție timp de 17 ani, marcată de numeroase întâlniri cu înțelepții din Orient și din Occident, precum și mai multe călătorii care îl duc până în Himalaya, la întâlnirea cu Yoghinii alături de care petrece mai mulți ani. În cele din urmă la reîntoarcerea sa în Franța, în simplitatea vieții cotidiene, i se revelează Eliberarea mult dorită, punând capăt tuturor căutărilor. Din 2017, Pierre împărtășește cu alții această Realizare prin întâlniri sub formă de întrebări și răspunsuri și prin meditații în liniște sau ghidate.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).