fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

UN ALCHIMIST POVESTESTE – autobiografia unui alchimist, Patrick Burensteinas

78,00 lei

O lecție de înțelepciune obișnuită care trece prin meandrele extraordinarului și pe care autorul dorește să o împărtășească cu cât mai mulți oameni.

350 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Previzualizare:

Loading

Description

Descoperă o carte de alchimie contemporană, redactată de un autor francez cu câțiva ani în urmă. Alchimiștii sunt rarități, numărându-se zece la un secol. Printre aceștia se numără și Patrick Burensteinas, om de știință pasionat. El a dedicat ani în laboratorul său explorării misterele alchimiei. Experimentele sale au transformat imposibilul în posibil. În autobiografia sa, dezvăluie căutarea pietrei filosofale, cheia către aur și lumină.

Cartea adresează întrebări fundamentale despre existență și spiritualitate. Burensteinas sondrează profunzimile alchimiei și ale vieții. Lucrarea sa oferă o lecție de înțelepciune neobișnuită și extraordinară. Autorul își dorește să împărtășească această înțelepciune cu cât mai mulți oameni. Patrick Burensteinas trăiește și lucrează în inima Parisului. Este autor și conferențiar dedicat.

Cartea sa a fost distinsă cu premiul ALEF pentru contribuția sa spirituală. “Un Alchimist Povesteste – Autobiografia unui Alchimist” reprezintă un pelerinaj prin meandrele alchimiei contemporane. Este un ghid pentru căutătorii de înțelepciune. Pentru cei curioși să afle mai multe despre natura realității și a existenței, această carte este o comoară. Cu stilul său captivant și profund, Burensteinas ne poartă prin tainele alchimiei.

Autorul oferă o perspectivă unică asupra lumii și căutării spirituale. În concluzie, “Un Alchimist Povesteste – Autobiografia unui Alchimist” este mai mult decât o carte. Este o călătorie a descoperirii de sine și a luminii interioare. Este un manifest al transformării și al înțelegerii profunde a vieții și a universului.

În vreme ce societatea noastră se deschide spre căile spirituale ale lumii, iată un mijloc de reconectare la o formă de spiritualitate, practicată în Franța, de secole.

Adepții acesteia sunt rari, abia se pot număra zece, într-un secol. Patrick Burensteinas este unul dintre ei. Dar să uitați de imaginea bătrânului bărbos, cu capă violet. De formație, cercetător științific, el a petrecut ani buni în laboratorul său, făcând experiențe de alchimie operativă, de creuzet. Mai întâi, pentru a-și dovedi lui-însuși că „asta nu se poate“, apoi, pentru că  chiar, a fost posibil. Și imposibilul a devenit posibil. Oare, există un suflet dincolo de materie?…

Și atunci, și-a orientat cercetarea spre un altfel de aur. O căutare a luminii de ordin metafizic. Căci, străduindu-te să fii tu însuți „aliniat”, poți ajunge la piatra filozofală. Astăzi, Patrick dorește să transmită această stare de trezire unui număr cât mai mare de oameni. După ce a realizat filme documentare, numeroase conferințe și călătorii inițiatice în locuri sacre, este acum contactat, pentru consiliere, de mărci de renume, din dorința acestora de a da un sens produselor lor. Deși alchimia este multimilenară, ea este totuși o artă, pe care el dorește să o aducă în inima orașului, pentru oameni, în consonanță cu epoca pe care o trăim.

Cartea povestește parcursul acestui căutător de aur, ce l-a condus la scrierea ei, pentru ce ne aflăm noi aici, ce ne așteaptă după moarte, ce guvernează emoțiile noastre și în ce mod putem ajunge la acea lumină, care este pacea interioară. O lecție de înțelepciune obișnuită, dar care trece prin meandrele extraordinarului.

  1. CE ESTE ALCHIMIA ȘI CUM AM AJUNS LA EA. Marile principii ale alchimiei (opera în negru/alb/roșu, sarea/sulful/mercurul…) O vizită condusă/ghidată în laboratorul unui alchimist. Descoperirea pietrei filozofale și cum aceasta mi-a schimbat viața.
  2. ALCHIMIA: O ALTĂ VIZIUNE ASUPRA LUMII. Pentru ce venim în această lume și ce se întâmplă după moarte? Adevărata căutare, dincolo de aur (cea a unității și a luminii).
  3. SIMBOLURILE ALCHIMICE SE AFLĂ PESTE TOT. Limba păsărilor (sensul ascuns al cuvintelor). Trecere în revistă a simbolurilor. Alchimia, în arta și arhitectura sacră. Biblia decriptată și corectată (arca lui Noe, potopul, Marea Roșie și alte miracole). Poveștile și șaradele, în lumina simbolurilor alchimice. (De la Rabelais la Tintin, trecând prin Micul Prinț.)
  4. CUM AM DECIS SĂ APLIC ALCHIMIA LA LUMEA OAMENILOR ȘI LA EPOCA NOASTRĂ. Inventarea Tramei/urzelii, ca metodă terapeutică. Calea regală (experiența pietrei filozofale în propriul corp. Harta metalică. Problema transmiterii (seminarii, călătorii, discipoli…) Alchimia, la ordinea zilei: gestionarea emoțiilor (hrana, viața de cuplu…)
  5. CAIET PRACTIC. Mici experiențe de alchimie operativă, ușor de făcut acasă. Remedii tradiționale, extrase din alchimia vegetală. Exerciții de relaxare, inspirate din calea regală. Concluzie: trăiți fericiți și acționați!

Cuvânt înainte

Legenda inițială. Metafora închisorii

De ce atâtea secrete în jurul alchimiei?

Marile principii ale alchimiei. De citit înainte… sau nu!

La început era Cuvântul: Vârsta copilăriei artei

De la științe la artă: Cum s-a aprins flacăra

Pelerinajul sfântului Iacob

Stăpânirea focului

Primele experimente de alchimie operativă

Marea Operă

Piatra filosofilor

Există viață după piatra filosofală?

Adept recunoscut între ai săi

Crearea lumii

Viața, moartea și lumea de dincolo…

Greutatea emoțiilor

Întoarcerea pe pământ

Matricea lumii

Inventarea matricei

Cum să citim Biblia cu alți ochi

Agenția de călătorii alchimice

Bun venit în realitatea neobișnuită

Diferitele lumi

Harta metalică

Ce se întâmplă când visăm?

O altă viziune asupra timpului

Alchimia în lumea oamenilor

Azoth sau literele dansate

Calea regală

Iluminarea… Și apoi? Scurtă lecție de fericire


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).