fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

UN ALCHIMIST POVESTEȘTE – autobiografia unui alchimist, Patrick Burensteinas

78,00 lei

O lecție de înțelepciune obișnuită care trece prin meandrele extraordinarului și pe care autorul dorește să o împărtășească cu cât mai mulți oameni.

350 pagini

în curs de apariție

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Available on back-order

Loading

Description

Alchimiștii sunt o raritate. Numărăm zece la un secol. Patrick Burensteinas este unul dintre ei. Om de știință prin formare, a petrecut ani întregi în laboratorul său făcând experimente de alchimie. Mai întâi pentru a-și dovedi că „nu funcționau” iar apoi pentru că funcționau. Imposibilul a devenit posibil.

În această autobiografie, el povestește despre căutarea pietrei filosofale, cea care le permite alchimiștilor să ajungă la aur, dar mai ales la lumină. Și răspunde potrivit viziunii sale personale la următoarele întrebări fundamentale: Există un suflet în spatele materiei? Cum a fost creată această lume? Ce este moartea și ce se află dincolo de ea? Există o realitate invizibilă?

O lecție de înțelepciune obișnuită care trece prin meandrele extraordinarului și pe care autorul dorește să o împărtășească cu cât mai mulți oameni.

Patrick Burensteinas trăiește la Paris, fiind autor și susținând conferințe. Pentru această carte a primit premiul ALEF al librăriilor Mieux-Être et Spiritualité.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).