fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Șamanul și Christul – Memorii amerindiene, Daniel Meurois

88,00 lei

Incredibila încarnare a lui Daniel Meurois in Canada secolului al 16 lea.

384 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Loading

Description

Cu această narațiune ce ne face să penetrăm în fascinanta cultură amerindiană a secolului al 17-lea, Daniel Meurois ne oferă o mărturie ce vorbește inimilor celor ce aspiră la o spiritualitate spontană, deschisă și fără vârstă.

Folosindu-se încă o dată de capacitatea sa naturală de investigare a Memoriei Universului – Akasha – ne invită să-l urmăm de-a lungul parcursului excepțional al unui „șaman vindecător” din regiunea Marilor Lacuri canadiene, într-un timp în care misionarii creștini făceau orice pentru a-și impune credința lor.

Această operă este unică pentru că se situează în punctul de întâlnire dintre două culturi cunoscute a fi ireconciliabile și pentru că relatează experiențe transcedentale într-o natură încă virgină cu imersiuni fuzionale în conștiința animală.

Lupte fratricide, jafuri, epidemii și deportări alternează cu căutarea viziunilor, cu ritualurile de conexiune cu Strămoșii și cu iluminări fulgurante ale conștiinței pentru a construi o învățătură care hrănește sufletul.

Emoționantă și intrigantă, această narațiune ca o frescă, aduce intensitatea unei autentice inițieri propusă întregii noastre societăți aflată în nevoia de regăsire a Sacralității Vieții.

Un imn veritabil dedicat Mamei-Pământ dar și respectului tuturor culturilor, Șamanul și Christul ne indică foarte clar calea salvatoare a unei posibile întoarceri la Sursă.

În civilizația noastră care deabia începe să devină conștientă de rătăcirile sale și de necesitatea de a redescoperi o sacralitate fundamentală fără dogmă sau frontiere, această carte – în legătură directă cu prezentul nostru – este o reală invitație de a se redresa, de a se uimi apoi de a iubi.

Daniel Meurois, autor a 40 de cărți, dintre care numeroase bestseller-uri, este scriitorul francofon cel mai citit din 1980 încoace în domeniul căutării spirituale în afara dogmei. Cele 160 de traduceri repartizate în 17 limbi îl înscriu ca pionier al Noii Conștiințe, un martor care explorează cu curaj universul spiritului.

Daniel Meurois trăiește aproape de Quebec, unde continuă fără oprire munca sa de deschidere a inimilor prin opera sa literară unică, seminarii și conferințe.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

Recenzii

Pentru mine Șamanul și Christul este cartea cea mai “prietenoasă” dintre cele scrise de Daniel Meurois și traduse în limba română la Editura Solisis. Mă transportă în natură, mă regăsesc în multe dintre pasaje și scene. Cred că am citit-o în doar câteva zile, m-a captivat chiar de la primele pagini. De atunci, am făcut-o cadou mai multor prieteni și am pus mereu semnul de carte la acest pasaj: “Inima ta caută perfecțiunea… dar perfecțiunea absolută nu există și nu va exista niciodată pentru că interzice orice evoluție…”Codruța

Șamanul și Christul este o carte de împuternicire, regăsire, reamintire… despre credința în noi inșine și în cei de dinaintea noastră… ca esență… ca repere… ca spirite care locuiesc trupuri vremelnice… despre reconectarea cu noi înșine mai ales în momentele de schimbare a paradigmelor… și nu în ultimul rând, despre responsabilitatea de a ne susține cu bucurie, iubire și înțelegere, pe noi înșine și pe cei de lângă noi… Mulțumesc Rada Pantea, mulțumesc Solisis…‘ Oana

Additional information

Weight 0,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Șamanul și Christul – Memorii amerindiene, Daniel Meurois”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).