fbpx

La orice comandă, primiți CADOU un CD Virtual cu 5 meditații ghidate de Rada, cu muzică.

Livrare gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei.

Testamentul celor Trei Marii – Trei femei… Trei initieri, Daniel Meurois

88,00 lei

O mărturie la feminin, cu multă simplitate și onestitate a celor 3 discipole.

348 pagini

ne poți contacta la 0745 255 937 (luni-vineri 9.00-18.00) sau pe office@solisis.org

Previzualizare:

Loading

Description

Pe coastele franceze ale Mediteranei, în Camargue, se află un sătuc ce poartă numele de „Saintes-Maries-de-la-Mer”. Tradiția spune că Maria-Salomea, Maria-Iacobea și poate chiar Maria-Magdalena, cele mai apropiate discipole ale lui Isus, au poposit acolo după ce au părăsit Galileea, pentru a face cunoscute primele învățături lăsate de Christ.

Despre ce este vorba mai exact? Scufundându-se din nou în profunzimile Registrelor Akashice, Daniel Meurois ne povestește aici amintirea împărțită pe care cele trei discipole apropiate, martori direcți, au lăsat-o în acest loc.

Pe parcursul unui discurs captivant purtat de sufletul Mariei-Salomea, suntem chemați să descoperim ceea ce, în viețile și în inițierile lor, le-a dat atâta forță. Un discurs care dezvăluie pentru noi tainele credinței lor, o credință atât de puternică încât reușește să răspundă, astăzi mai mult ca oricând, la întrebarea noastră fundamentală: Cum să găsim Pacea Inimii?

În apropierea intimă de Învățătorul Isus, prezent în fiecare pagină a acestei opere, ajungem să descoperim… un Isus uman, divin, de necuprins și tulburător de Lumină. Un Isus al cărui discurs uimitor de actual ne duce departe de o spiritualitate dogmatică sau superficială și ne oferă cheile către ascensiunea ființei noastre în aceste vremuri tulburi.

Cei care au fost impresionați de celelalte două cărți, Cartea Secretă a lui Jeshua și Akhenaton Faraonul Soare, vor fi fără îndoială extrem de atinși de Testamentul celor Trei Marii, o mărturie inițiatică majoră în opera lui Daniel Meurois.

Un izvor de apă curată pentru cei însetați de o Cunoaștere autentică.

Cuvânt înainte

Cartea Iacobeei

Capitolul I: Încercările amintirii

Capitolul II: Părăsirea

Capitolul III: Iniţieri galileene

Capitolul IV: Despre Golgotha

Cartea Salomeei

Capitolul V: Geometria trezirii

Capitolul VI: Începutul lumii

Capitolul VII: Camera nupţială

Capitolul VIII: Atingerea Nevăzutului

Cartea lui Myriam

Capitolul IX: Între Migdal și Cana

Capitolul X: Cei șapte demoni

Capitolul XI: Exigenţele Trezirii

Capitolul XII: Îngerul Eternului

Epilog

5 motive #decesăcitești Testamentul celor Trei Marii

1. Mărturia directă a celor 3 discipole apropiate ale lui Isus: cum L-au cunoscut, procesul transformării lor.

2. Descoperim un Isus uman și divin al cărui învățături ne duc departe de o spirtualitate dogmatică dar aproape de Inimă.

3. Trei relatări ale Mariei-Iacobea, Mariei-Salomea și Mariei-Magdalena, aduse din Înregistrările akashice.

4. Învățătura Vie a lui Isus care e Prezent.

5. O carte care te atinge profund, deschizându-te spre procesul transformării interioare.

Daniel Meurois, autor a 40 de cărți, dintre care numeroase bestseller-uri, este scriitorul francofon cel mai citit din 1980 încoace în domeniul căutării spirituale în afara dogmei. Cele 160 de traduceri repartizate în 17 limbi îl inscriu ca pionier al Noii Conștiințe, un martor care explorează cu curaj universul spiritului.

Daniel Meurois trăiește aproape de Quebec, unde continuă fără oprire munca sa de deschidere a inimilor prin opera sa literară unică, seminarii și conferințe.


Peste comenzi de 250 ron aveți transport gratuit.

Pentru a vă mulțumi de susținerea voastră, pentru orice comandă direct de la noi primiți cadou un CD virtual cu 5 meditații cu muzică, care să vă inspire și reconecteze cu interiorul vostru.

Recenzii

Foarte faină cartea în care se împletesc minunat perspectivele a 3 femei care l-au însoțit pe Isus în diferite bucăți ale vieții sale pe pământ. Și minunată starea care ce m-a învăluit descoperind acestea, dar și multele situații cu care am rezonat și care m-au ajutat să înțeleg aspecte din propriile mele experiențe.” – Irina

„Cea mai dulce îmbrățișare din partea unei cărți a fost când am citit Testamentul Celor Trei Marii, m-am regăsit în fiecare dintre cele 3 discipole și am simțit cum parcurg drumul împreună cu ele. Pentru esența feminină din noi această carte este un balsam.” – Codruța

„Testamentul celor trei Marii a adus pentru mine ca și Cartea secretă a lui Jeshua, o apropiere mai mare față de frumusețea învățăturilor simple și nedogmatice ale lui Isus. Am văzut mai clar și mai de aproape partea umană și încercările fiecăreia dintre cele trei discipole ale lui, asemănătoare cu cele prin care și eu trec pe acest drum. O carte care m-a atins și m-a ajutat mult să înțeleg.” – Sandra

Additional information

Weight 0,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testamentul celor Trei Marii – Trei femei… Trei initieri, Daniel Meurois”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUSE SIMILARE

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a afla noile activități și apariții de carte, și primiți un voucher de 10% reducere.
(max 2 mail-uri lunar).